Bijbelkamp
Vakantie Bijbelkamp

 8 tot en met 14 jaar 01/04/24 - 05/04/24 80

01/04/24 - 05/04/24

Christen worden is soms heel makkelijk, christen blijven daarentegen is soms heel moeilijk, zeker als je er alleen voor staat. Daarom proberen we zoveel mogelijk dingen te doen die jullie zouden kunnen steunen. Door met elkaar te praten kan je ook een heel grote invloed hebben. Het is ook altijd een heel leuke en opbouwende tijd als we samen zijn. We stralen God's liefde uit. Onze kinderen, of kinderen in het algemeen, kijken soms op naar ons, zonder dat we het weten soms. We leren heel wat uit de Bijbel, dat we kunnen doorgeven aan kinderen, tieners of jongeren, maar ook aan andere medemensen.

Thema

1 Timotheüs

Voor wie is dit kamp

Kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar.

Kost en betaling

De totale kost is € 80

Bij betaling vooraf via overschrijving.

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt.

Aankomst en vertrek

2024-02-14 09:07:54

  Het vakantie Bijbelkamp gaat door van 1 april 16 uur tem 5 april 19 uur. Mogen wij vragen om deze uren te respecteren aub voor het brengen en afhalen van de kampeerders. 

Handig te weten

Kampleiding

Shareya Verheijen, Sue Foster
Contacteer ons

Inschrijven

 

 

Je kunt je hier online inschrijven.

 

Doorheen de jaren

 


Copyright © 2023 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert