Bijbelkamp

Inschrijvingen

  Voor welke activiteit/kamp wil je een inschrijving ingeven?

 

  Herfstkamp - 12 tot en met 21 jaar - 27/10/23 - 29/10/23
  Vakantie Bijbelkamp - 8 tot en met 14 jaar - 29/10/23 - 03/11/23

 

  Je peroonsgegevens

(De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen. )

 

  Medische gegevens

   

 

  Kortingen


 

  Algemene voorwaarden en betaling

  • Alle geneesmiddelen die je meebrengt naar het kamp, dienen voorzien te zijn van een apothekersvignet met de vermelding van de reden en hoeveelheid van het gebruik. Gelieve dan ook 2 vignetten en SIS-kaart mee te brengen naar kamp. Bij het inschrijven geeft u de toestemming aan de leiding om bovenvermeld kind onder de noodzakelijke medische behandeling te stellen bij noodgevallen. Deze machtiging geldt alleen voor bovenvermeld kind en vervalt zodra de verantwoordelijkheid van de begeleiders is opgehouden (bij het aanwezig zijn van de ouders of voogd).
  • Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. De inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld en aan de kampleider gestuurd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. Voor de zomerkampen dienst de volledige betaling te gebeuren vóór 30 juni. Als een kampeerder niet betaald heeft vóór 30 juni maar toch naar kamp wil komen, betaald de kampeerder een toelage van € 50 (contant te betalen op kamp met het kampgeld).
  • Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).

   
   
   

  Verstuur je inschrijving

 
 

 


Copyright © 2023 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert