Gezinnen

 

8 - 14 Augustus 2021

Thema

De Opstanding

Voor wie is dit kamp

Iedereen mag afkomen. Als een kind alleen wenst te komen, moeten de ouders zorgen voor iemand die hun plaats inneemt tijdens deze week.

Kost en betaling

Kostprijs is € 6 per persoon per dag, met een maximum van € 90 per gezin.
Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.

(Geen verdere kortingen van toepassing. Die in de inschrijvingensformulier beschreven gelden voor de jeugdweken.)

Bij betaling vooraf, over te schrijven aan:

IBAN: BE16 0636 8437 7774
BIC (SWIFT): GKCCBEBB
MEDEDELING: GK21 + Naam Kampeerder(s)

REKENINGHOUDER: Robin Huyghebaert

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. (Tenzij anders afgesproken met de kampleider) De volledige betaling dient te gebeuren vóór 31 juli.

Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).

Update: Gezins-Camping 2021

2021-07-02 11:30:20

 Wegens de, nog steeds aanhoudende, situatie rond Covid-19, kunnen we ook dit jaar gezinskamp niet onder de normale vorm laten doorgaan. Vorig jaar hadden we besloten om geen kamp te houden, maar dit jaar kan het Gezinskamp wel doorgaan, maar onder een aangepaste vorm!

Wij bieden dit jaar een Bed & Breakfast formule aan in plaats van de gebruikelijke Vol-pension formule. Dit wil zeggen dat we jullie kunnen voorzien van een bed (tenzij je zelf met een tent komt) en van een ontbijt om de dag goed te beginnen. Voor de maaltijden ’s middags en ’s avonds zal er zelf een regeling getroffen moeten worden. Dit kan uiteraard ter plaatse zelf nog besproken worden met de medekampeerders om hier een gezamenlijke regeling te treffen, of je kan zelf voor je eigen potje voorzien. De kostprijs zal dan ook verlagen naar 6 euro per dag per persoon en met een maximum van 90 euro per gezin.

Er zullen wel lessen en devotionals zijn en natuurlijk is er ook voldoende tijd om samen met je gezin (of bubbel) de omgeving te verkennen.

Om deze reden vragen wij dan ook om ook voor gezinskamp zéker in te schrijven voor 31/07/2021.

Wij hopen dat we op deze manier toch nog een mooi kamp kunnen aanbieden.

Met vele groeten, Het ABK-bestuur


 

Handig te weten

Kampleiding

Robin Huyghebaert
Contacteer ons

Inschrijven

Je kunt je hier online inschrijven. Wil je je toch inschrijven via een papieren inschrijving? Download hier je formulier.

Info over de prijzen

Neem hier een kijkje voor meer info over de prijzen, kortingen en inschrijvingen.

 

Copyright © 2021 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert