Bijbelkamp

Prijzen en inschrijven

Hier vind je meer infor over de kampprijzen en de manier waarop je moet inschrijven. Mocht het niet duidelijk zijn, mag je altijd contact nemen met je kampleider.

De prijzen

(Betaal voor 30 juni en krijg 50 EUR korting)

Jongerenkamp (15-20 jaar)

Prijs: 145 EUR

Benjaminenkamp (8-11 jaar)

Prijs: 125 EUR

Tienerkamp (12-14 jaar)

Prijs: 135 EUR

Gezinskamp (alle leeftijden)

10 Per persoon per dag, met een maximum van 180 EUR per gezin. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.

Korting voor gezinnen

Om gezinnen met meerdere kinderen tegemoet te komen en aan te moedigen hun kinderen naar kamp te sturen hebben we een korting in het leven geroepen. Dit geldt alleen voor de kampweken voor jongeren en niet voor Gezinskamp waar er al een gezinskorting bestaat.

Als 2 kinderen van hetzelfde gezin naar kamp gaan krijgt elk kind een korting van 10 EUR op de prijs van hun week.

Als 3 (of meer) kinderen van hetzelfde gezin naar kamp gaan krijgt elk kind een korting van 15 EUR op de prijs van hun week.

Aanmoediging voor helpers

Tot nu toe als iemand bij een kampweek wilde helpen als leider, lesgever, in de keuken of zo, dan moest men zowel de tijd kunnen vrijmaken als het geld kunnen overmaken. Wij proberen deze systeem nu ook aan te passen om jou te helpen bij het helpen. Heeft u altijd willen helpen met een kampweek maar vond het moeilijk om ook voor die week te moeten betalen? Leidinggevenden betalen nu alleen het geld dat nodig is voor de vzw - oftwele 25 EUR. Wilde je als leidinggevenden opgeven maar je moet je gezin meenemen? Dan betaal je 75 EUR voor je hele gezin.

Inschrijving en betaling

Om de kampleiders te helpen weten hoeveel kampeerders ze kunnen verwachten hebben we ook de inschrijvingssysteem lichtjes aangepast.

  • Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. De inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld en aan de kampleider gestuurd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren voor 30 juni.
  • Als een kampeerder betaald heeft voor 30 juni, dan wordt er een korting van 50 EUR toegepast.
  • Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (25 EUR).

Iedereen mee op kamp

Heb je geen probleem om de prijs van een kampweek te betalen en wil je op die manier anderen helpen om te komen?
Dat kan ook! Bekijk het hier.

Woon je in België, neem dan eens een kijkje bij je ziekenfonds, de meeste betalen een deel van je kampgeld terug.

 


Copyright © 2023 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert