Bijbelkamp

Prijzen en inschrijven

Hier vind je meer infor over de kampprijzen en de manier waarop je moet inschrijven. Mocht het niet duidelijk zijn, mag je altijd contact nemen met je kampleider.

Kampweek prijzen

Benjaminenkamp (8-11 jaar)

Prijs: 150,00 EUR, betaal je voor 30 juni, dan is dit slechts 100,00 EUR

Tienerkamp (12-14 jaar)

Prijs: 160,00 EUR, betaal je voor 30 juni, dan is dit slechts 110,00 EUR

Jongerenkamp (15-20 jaar)

Prijs: 170,00 EUR, betaal je voor 30 juni, dan is dit slechts 120,00 EUR

20+ kamp (+20 jaar)

Prijs: NTB,00 EUR, betaal je voor 30 juni, dan is dit slechts NTB,00 EUR

Gezinskamp (alle leeftijden)

15,00 EUR Per persoon per dag, met een maximum van 225,00 EUR per gezin. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.

Korting voor gezinnen

Om gezinnen met meerdere kinderen tegemoet te komen en aan te moedigen hun kinderen naar kamp te sturen hebben we een korting in het leven geroepen. Dit geldt alleen voor de kampweken voor jongeren en niet voor Gezinskamp waar er al een gezinskorting bestaat.

Als 2 kinderen van hetzelfde gezin naar kamp gaan krijgt elk kind een korting van 10,00 EUR op de prijs van hun week.

Als 3 (of meer) kinderen van hetzelfde gezin naar kamp gaan krijgt elk kind een korting van 15,00 EUR op de prijs van hun week.

Aanmoediging voor helpers

Als iemand bij een kampweek wil helpen als leider, lesgever, in de keuken of zo, dan moet men daar al heel wat tijd en energie in stoppen. Hiervoor werd beslist dat je als leidinggevende enkel het deel van de vzw (35,00 EUR) moet betalen voor je kampweek.

Inschrijving en betaling

Om de kampleiders te helpen weten hoeveel kampeerders ze kunnen verwachten hebben we ook de inschrijvingssysteem lichtjes aangepast.

  • Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. De inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld en aan de kampleider gestuurd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren voor 30 juni.
  • Als een kampeerder betaald heeft voor 30 juni, dan wordt er een korting van 50,00 EUR toegepast.
  • Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (35,00 EUR).

Iedereen mee op kamp

Heb je geen probleem om de prijs van een kampweek te betalen en wil je op die manier anderen helpen om te komen?
Dat kan ook! Bekijk het hier.

Woon je in België, neem dan eens een kijkje bij je ziekenfonds, de meeste betalen een deel van je kampgeld terug.

Persoonlijk gebruik van kamp

  • Voor het gebruik van de kampfaciliteiten voor een enkele dag wordt er € 4,00 per persoon aangerekend, met een totaal van minimum € 30,00. Hier kan je gebruik maken van de kampfaciliteiten (maar geen warm water!)
  • Voor het gebruik van de kampfaciliteiten (van 01/04 - 31/10) voor een of meerdere dagen/nachten wordt er € 7,00 per persoon per nacht aangerekend.
  • Voor het gebruik van de kampfaciliteiten (van 01/11 - 31/03) voor een of meerdere dagen/nachten wordt er € 10,00 per persoon per nacht aangerekend, met een totaal van minimum € 30,00. Hier kan je gebruik maken van alle kampfaciliteiten.

Een gezin betaald maximaal voor 3 personen en kinderen tot en met 5 jaar verblijven gratis.

Annulatiekosten

Indien je ingeschreven was voor een kampweek en dit niet wordt geannuleerd 48 uur op voorhand wordt er een vaste administratieve kost van € 35,00 aangerekend.

Indien je persoonlijk verblijf niet kan doorgaan en dit niet wordt geannuleerd 48 uur op voorhand wordt er een vaste administratieve kost van € 50,00 aangerekend.

 


Copyright © 2023 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert