Bijbelkamp
Jongvolwassen

 20+ jaar 23/08/24 - 25/08/24 NTB

23/08/24 - 25/08/24

Een jongvolwassene is iemand van ongeveer 20, 25 jaar oud. In deze periode veranderen jongeren in volwassenen.
De stappen die na lichamelijke verandering volgen, zijn de ontwikkelingen op emotioneel en sociaal gebied. In deze jaren zal de persoon worden gecreëerd die de jongvolwassene voor de rest van zijn of haar leven zal zijn. De middelbare school wordt afgerond, de studie begint of de jongvolwassene gaat werken. In deze tijd gaan daarnaast veel mensen op zichzelf wonen. Hiermee gaan veel verantwoordelijkheden gepaard. De jongvolwassenen krijgen te maken met financiële zaken en moeten voor zichzelf leren zorgen. Ouders hebben minder zicht op wat hun kinderen doen, dit kan voor sommige jongvolwassenen als bevrijdend worden gezien.
Sommigen beginnen een gezin, anderen kiezen er bewust voor om daarmee te wachten en zien een andere toekomst voor zich. Keuzes die in deze periode worden gemaakt zijn over het algemeen cruciaal voor de rest van het leven. De overgang van jongere naar volwassene verloopt voor iedereen anders. Het gaat gepaard met veel vrijheden, maar ook met meer verplichtingen. Er wordt in deze periode veel geëxperimenteerd.
Je bent jong en... ouder dan 20. Dan hoor je erbij! De hele dag door zijn jullie bezig met het opbouwen van elkaar, misschien weten jullie het zelf niet dat je het doet! Vriendschap, plezier, uitdagingen... maar ook tijd maken voor God's woord, dat maakt deel uit van ons leven. Wij zijn altijd verheugd om jullie bezig te zien, omdat we weten dat jullie de volgende generatie christelijken zullen zijn. Daarom proberen we ook zoveel mogelijk bezig te zijn met jullie voor te bereiden.

Thema

NTB

Voor wie is dit kamp

Jongvolwassenen

Kost en betaling

De totale kost is € NTB (tenzij je bent ingeschreven en betaald hebt vóór 30 juni, dan is het € NTB)

Bij betaling vooraf via overschrijving.

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren vóór 30 juni.

Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 35).

 

Handig te weten

Kampleiding

NTB
Contacteer ons

Inschrijven

 

 

Je kunt je hier online inschrijven. Wil je je toch inschrijven via een papieren inschrijving? Download hier je formulier.

Info over de prijzen

Neem hier een kijkje voor meer info over de prijzen, kortingen en inschrijvingen.

 

Doorheen de jaren

 


Copyright © 2023 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert