Volg ons via Twitter
Volg ons via Facebook
Contacteer ons
Voor de webmaster

Online inschrijven ...

( De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen. )

Persoonlijke gegevens

Inschrijving voor:   *
Familienaam: *
Voornaam: *
Straat en nummer:
PC en gemeente:
Land:
Telefoon:
E-mail: *
Hertyp je e-mail: *
Geboortedatum:
Als je opmerkingen hebt, mag je die hier noteren.

Medische gegevens

Inenting tegen tetanus:
Herhaling inenting:
Met welke aandachtspunten moet de leiding rekening houden?
Welke ziektes of allergiën zijn er te melden?
Ik ben verzekerd bij de volgende maatschappij:
Ik ben aangesloten bij volgend ziekenfonds:

Gezinskorting

Dit geldt voor alle kampweken, maar niet voor Gezinskamp omdat hier al een gezinskorting bestaat.

Van mijn gezin komt er maar 1 kind als kampeerder en vraag daarom geen familie korting aan.

Van mijn gezin komen er in totaal 2 kinderen als kampeerder en vraag daarom de korting van € 10 euro per persoon aan.

Voorbeeld: De familie Dubbel stuurt Tom naar Tienerkamp (€ 85) en Jos naar Jongerenkamp (€ 95). Normaal gezien zouden ze dan in totaal € 180 betalen. Met de korting betaalt de familie Dubbel slechts € 160 (€ 75 voor Tom en € 85 voor Jos) - een totaalkorting van € 20.

Van mijn gezin komen er in totaal 3 (of meer) kinderen als kampeerder en vraag daarom de korting van € 15 euro per persoon aan.

Voorbeeld: De familie Allen stuurt Jan naar Benjaminenkamp (€ 75), Martin naar Jongerenkamp (€ 95) en Susanne naar Tienerkamp (€ 85). Normaal gezien zouden ze dan in totaal € 255 betalen. Met de korting betaalt de familie Allen slechts € 210 (€ 65 voor Jan, € 85 voor Martin en € 75 voor Susanne) - een totaalkorting van € 45.

Algemene voorwaarden en betaling

Alle geneesmiddelen die je meebrengt naar het kamp, dienen voorzien te zijn van een apothekersvignet met de vermelding van de reden en hoeveelheid van het gebruik. Gelieve dan ook 2 vignetten en SIS-kaart mee te brengen naar kamp. Bij het inschrijven geeft u de toestemming aan de leiding om bovenvermeld kind onder de noodzakelijke medische behandeling te stellen bij noodgevallen. Deze machtiging geldt alleen voor bovenvermeld kind en vervalt zodra de verantwoordelijkheid van de begeleiders is opgehouden (bij het aanwezig zijn van de ouders of voogd).

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. De inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld en aan de kampleider gestuurd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren vóór 30 juni.
Als een kampeerder niet betaald heeft vóór 30 juni maar toch naar kamp wil komen, betaald de kampeerder een toelage van € 50 (contant te betalen op kamp met het kampgeld).
Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).