Benjaminenkamp :: 24 - 31 Juli 2021

Ben je een benjamin of niet? Je weet het niet? Nou, bij ons ben je een benjamin, als je 8 jaar bent tot en met 11 jaar. Eens je 12 bent, hoor je al bij de tieners! Wij zijn natuurlijk altijd blij als we jullie zien komen naar kamp, want we hebben altijd een heel leuke tijd samen. We vinden het altijd tof om jullie samen te zien spelen en van elkaar te leren. Een mens heeft toch ook tijd nodig om zich eens uit te leven h?! Toch vergeten we niet dat we eigenlijk samen komen om meer te leren over God en wat Hij voor ons gedaan heeft, en zal doen. Blijf komen, want wij zijn er voor jullie!

Meer over Benjaminenkamp ...

Thema ...

Lucas

Voor wie is dit kamp ...

Kinderen vanaf 8 tot en met 11 jaar.

Kost en betaling ...

De totale kost is € 125 (tenzij je bent ingeschreven en betaald hebt vóór 30 juni, dan is het € 75)

Over te schrijven aan:

IBAN: BE58 7353 5826 8979
BIC (SWIFT): KREDBEBB
MEDEDELING: BK21 + Naam Kampeerder

REKENINGHOUDER: Scott Raab
ADRES: Kasteelstraat 10, 3620 Lanaken, Belgie

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren vóór 30 juni.

Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).

Leidingteam 2021

25 January 2021

Het leidingteam voor 2021 bestaat uit o.a. Scott Raab, Paul Quiel, Mario Nyeki, Tonia Davison, Shirley Raab, Ruben Brugman en René van Erp.